Sau cum se prepară un borș de pește ( varianta scurtă ).
Materia primă : se pescuiește sau se cumpără.
Se pregătește prada.
Se aprinde focul și se " instalează " înotătorii în ceaun, unde staționează o perioadă bine determinată.
Se mănâncă.Poftă bună !
Se savurează un șpriț rece de Niculițel, la final, pentru a iniția un mediu adecvat peștelui.
Maestru de ceremonii: Nea Costică, bineînțeles.
Materia primă : se pescuiește sau se cumpără.
Se pregătește prada.
Se aprinde focul și se " instalează " înotătorii în ceaun, unde staționează o perioadă bine determinată.
Se mănâncă.Poftă bună !
Se savurează un șpriț rece de Niculițel, la final, pentru a iniția un mediu adecvat peștelui.
Maestru de ceremonii: Nea Costică, bineînțeles.
No comments:
Post a Comment